Meld je aan voor VWK Jubileumcongres. Ook voor niet-leden!

Bericht van: Frank (Doetinchem) , 23-07-2024 14:02 

@Beheer: kan hier een sticky draad van gemaakt worden?

Op 28 september 2024 viert de VWK haar vijftigjarig bestaan met een groots lustrum. 

Gekozen is voor een prachtige locatie: het Safari Meeting Centre in Burgers Zoo in Arnhem. Deze locatie sluit mooi aan op ons thema: ‘50 jaar VWK: verleden, heden en de toekomst’. Daarnaast is het geweldig dat we ook sprekers van de dierentuin mogen verwelkomen. Je kunt je nu aanmelden en je partner is ook welkom!
Ook voor niet-leden is aanmelden inmiddels mogelijk. Op den duur geldt vol=vol, dus maak op tijd je beslissing en vier het met ons mee!

 

Hoe ziet het programma eruit?

Ontvangst: 9.30 uur
De dag start vanaf 9.30 uur met een ontvangst met koffie en iets lekkers in het Safari Restaurant, het middelpunt van deze dag. Hier staan de giraffen in de savanne met hun koppen voor het glas!

Ochtendprogramma: 10:00 uur - 12:15 uur
Vanaf 10.00 uur vindt in het Auditorium een plenair ochtendprogramma plaats met diverse deskundigen op het gebied van klimaatverandering en klimaatadaptatie, maar ook met een deskundige uit de dierenwereld. De afsluiting van het ochtendprogramma is een podiumdebat met onder meer Peter Baas (TU Delft en Whiffle.nl), Constanze Mager (bioloog Burgers’ Zoo), Jordi Huirne (meteoroloog Talpa Network en VWK) en Reinier van den Berg (meteoroloog, weerpresentator, klimaatdeskundige). We zijn blij te kunnen melden dat meteoroloog en weerpresentator Reinier van den Berg de rol van dagvoorzitter vervult.

Lunch en Netwerken: 12:15 uur - 13:00 uur
Vanaf circa 12.15 uur is het tijd voor de lunchpauze; er wordt uiteraard voor de lunch gezorgd. Hierbij is er tevens volop gelegenheid tot bijpraten en het bezoeken van stands en bijzondere presentaties.

Middagprogramma: 13:00 uur - 15:15 uur
Na de lunch volgt vanaf circa 13.00 uur het middagprogramma. Dat is verdeeld in twee (tijds)blokken van 45 minuten, met lezingen, presentaties en verhalen. Dat betekent dat iedereen kan kiezen voor het bezoeken van twee sessies naar keuze. Wel moet je je daarvoor aanmelden en de opmerking vol = vol is van toepassing. Tijdens de inloop, lunchpauze en middagprogramma kunnen in het restaurant diverse stands en locaties worden bezocht met onder meer bijzondere presentaties, weerinstrumenten, weerfotografie, enzovoort. Daarnaast is er gelegenheid om gezellig bij te praten met collega-weerenthousiasten. De driemansformatie Dove Music’ zorgt voor muzikale omlijsting.

Weerfotowedstrijd
Gedurende de dag is er gelegenheid om de weerfoto’s van de weerfotowedstrijd te bekijken en te beoordelen. De bezoekers zijn de uiteindelijke jury, dus de prijswinnaar wordt door jullie gekozen! We sluiten de dag af met het bekend maken van de winnaar en het overhandigen van de prijs. De foto's moeten in 2024 gemaakt zijn.

Afsluiting: 16:00 uur
We hopen de dag rond 16:00 uur daadwerkelijk af te sluiten, waarna er nog voldoende tijd is om na te zitten en elkaar te spreken.
 
Meld je hier aan!
Bericht laatst bijgewerkt: 29-07-2024 11:17
http://www.bouwcommunicatie.nl/bouw-weer/
 



Meld je aan voor VWK Jubileumcongres. Ook voor niet-leden!   ( 2550)
Frank (Doetinchem) ( 14m) -- 23-07-2024 14:02